15:46 06.11.2023

Нардепу Ніколаєнку, який скоїв смертельну ДТП на Житомирщині, повідомлено про підозру

1 хв читати
Нардепу Ніколаєнку, який скоїв смертельну ДТП на Житомирщині, повідомлено про підозру

За матеріалами Державного бюро розслідувань (ДБР) про підозру повідомлено народному депутату України, який, перебуваючи за кермом автомобіля, перевищив швидкість і скоїв ДТП у Житомирській області, внаслідок чого загинула дівчина.

"За матеріалами ДБР Офіс генерального прокурора повідомив про підозру народному депутату України, який вчинив смертельну ДТП на Житомирщині", - йдеться в повідомленні відомства в телеграм-каналі в понеділок.

У бюро нагадують, що ДТП сталася на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Житомирського району біля 10:00 3 листопада 2023 року. "Автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, наїхав на пішохода. Встановлено, що народний депутат України всупереч вимогам пунктів ПДР рухався з перевищенням дозволеної швидкості", - зазначається в повідомленні.

18-річна дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події.

У повідомленні не зазначено імені депутата, йдеться про депутата фракції "Батьківщина" Андрія Ніколаєнка.

Сам депутат на своїй сторінці у фейсбуці підтвердив факт ДТП і запевнив, що всіляко сприятиме розслідуванню ДБР. "Сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи. Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося", - додав він.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА