13:37 09.11.2023

JYSK відкрив магазин в Одесі в ТЦ Fontan Sky

2 хв читати
JYSK відкрив магазин в Одесі в ТЦ Fontan Sky

Міжнародна мережа JYSK у четвер відкрила найбільший в Одесі магазин у ТЦ Fontan Sky (Семафорний провулок, 4), повідомили в пресслужбі ритейлера.

"Ми динамічно впроваджуємо план із реконструкції магазинів у більш сучасний і привабливий формат, а також продовжуємо розширювати географію торговельних точок в Україні. Відкриваючи нові магазини, ми стаємо ближчими та доступнішими для офлайн-покупців", - сказав Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця.

Новий магазин розташований на другому поверсі основного корпусу торговельного центру, його торгова площа становить 1514 кв. м зі складом. Магазин є найбільшим у мережі в Одесі, а також має формат XL, що дає можливість виставити товари, які не представлені у звичайних магазинах.

Як і всі нові або оновлені магазини JYSK, він побудований відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, із сучасним трековим освітленням і просторим дизайном, більш комфортним зональним розміщенням товарних категорій, зокрема просторою матрацною студією тощо. Також покращено ергономіку для персоналу - більша площа складу, просторіша соціальна зона й технічні приміщення.

У компанії зазначають, що до кінця календарного року планується відкриття трьох нових магазинів у Києві та на Київщині.

Наразі в Україні працюють 89 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. У компанії зазначають, що цього фінансового року (розпочався у вересні) планується відкриття 11 нових магазинів і оновлення ще восьми магазинів до сучасної концепції 3.0. Штат JYSK в Україні налічує понад 800 співробітників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА