11:50 26.01.2024

Начальник Київського метрополітену: Жодного дня станції метро не були зачинені для людей, які приходять сюди як в укриття

1 хв читати
Начальник Київського метрополітену: Жодного дня станції метро не були зачинені для людей, які приходять сюди як в укриття

Усі станції Київського метрополітену, зокрема "синьої лінії", продовжують працювати як укриття під час ворожих обстрілів, повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації в п'ятницю з посиланням на начальника КП "Київський метрополітен" Віктора Брагінського.

"Політичні маніпуляції навколо закриття шести станцій метрополітену "синьої лінії" – це абсолютна цинічна диверсія. Жодного дня станції метро не були зачинені для людей, які приходять сюди як в укриття, рятуючись від ворожих обстрілів", - сказав Брагінський на виїзному засіданні тимчасової контрольної комісії Київради з питань встановлення причин зупинки на ділянці тунелю метрополітену між станціями "Либідська" та "Деміївська".

Як зазначається в повідомленні, начальник столичного метрополітену також додав, що "публічні заяви деяких політиків про нібито закриття станцій ввели містян в оману. Через це люди думали, що не можуть скористатися ними як укриттями і не йшли туди під час повітряних тривог".

"Звертаюся до киян: отримуйте інформацію з офіційних ресурсів міської влади, а не з анонімних Telegram-каналів та інших сумнівних джерел. А політиків і медійників закликаю не маніпулювати на темі безпеки й відповідально ставитися до того, що ви говорите і пишете. Адже йдеться про безпеку мешканців нашого міста", - наголосив Брагінський.

Зазначається, що Київський метрополітен є підприємством подвійного призначення - забезпечує і перевезення пасажирів, і надійне цілодобове укриття для сотень тисяч киян. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА