16:39 26.01.2024

У Кривому Розі затримано чоловіка, який вистрілив у багатоповерхівку з гранатомета - поліція

1 хв читати

У Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка, який вистрілив у багатоповерховий будинок із ручного гранатомета в четвер, фігуранту повідомили про підозру, інформує Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

"На місці злочину працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, вибухотехніки та кінологи. Криміналісти спільно з вибухотехніками за допомогою технічних засобів криміналістичної лабораторії оглянули місце злочину та вилучили фрагменти вибухового пристрою, встановили ймовірне місце пострілу", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті поліції в п'ятницю.

Зазначено, що службовий собака за слідами привів до сусіднього будинку, де фігурант залишив відстріляний гранатомет, протягом кількох годин правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного й затримали його.

"36-річного чоловіка, раніше судимого за тяжкі злочини, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - ідеться в повідомленні.

25 січня слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 26 січня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося, 25 січня у Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) невідомий з ручного протитанкового гранатомета вистрілив у багатоповерховий будинок, пошкоджено кілька квартир, люди не постраждали.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА