21:11 19.03.2024

РФ досягла деяких успіхів, зазнавши великих втрат, Україна продовжує зміцнювати оборону - генерал Браун

2 хв читати

Деякі успіхи росіян на полі бою в Україні вартували РФ великих втрат в особовому складі і техніці, українські сили продовжують зміцнювати свої оборонні рубежі, зазначив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун.

"Хоча Росія і домоглася деяких успіхів, вони зазнали великих втрат в особовому складі та техніці. Україна продовжує посилювати оборону, щоб зміцнити свої рубежі і максимально ефективно використовувати боєприпаси і запаси", - сказав він на брифінгу після 20-го засідання Контактної групи з питань оборони України (формату "Рамштайн") у Німеччині.

Браун наголосив, що Україна від самого початку просила надати їй можливості та підготовку, щоб боротися, і протягом двох років українські війська за підтримки коаліції країн відбивають російські атаки, використовуючи інноваційні стратегії й тактики. Генерал зазначив, що українські сили постійно завдають серйозної шкоди російським окупантам та їхнім засобам оборони.

"План Росії полягає в тому, щоб знищити бажання Заходу підтримати Україну. Коаліція не повинна допустити, щоб ця стратегія спрацювала", - заявив Браун.

Також він зазначив, що надана союзниками підтримка допомагає не тільки Україні, але також зміцнює НАТО і допомагає зміцнити оборонну і промислову базу Сполучених Штатів, Європи і всього світу.

"Колективна підтримка забезпечить Україні успіх сьогодні та в майбутньому. Як заявили президент Байден і міністр Остін, Сполучені Штати будуть і надалі підтримувати Україну", - додав генерал.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА