19:55 02.10.2020

Інвестиції СSD у відкриття лабораторії для тестування на COVID-19 в аеропорту "Бориспіль" склали близько 10 млн грн

2 хв читати
Інвестиції СSD у відкриття лабораторії для тестування на COVID-19 в аеропорту "Бориспіль" склали близько 10 млн грн

Інвестиції СSD у відкриття лабораторії для тестування на COVID-19 в аеропорту "Бориспіль" склали близько 10 млн грн, повідомив генеральний директор медичної лабораторії CSD Олександр Дудін.

"Інвестиції в цю лабораторію склали близько 10 млн грн", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" під час офіційного відкриття лабораторії в п'ятницю.

Коментуючи плани щодо розвитку CSD, Дудін зазначив, що лабораторія розпочала проект розвитку франчайзингової мережі. У проекті йдеться про мережу пунктів збору біоматеріалу не тільки для тестів на коронавірус.

"Нашими франчайзі можуть стати не тільки медики, але навіть просто люди, які хочуть реалізувати свою енергію або диверсифікувати власні грошові надходження. Наприклад, недавно ми підписали договір з франчайзі, які займалися залізобетонними конструкціями і хочуть диверсифікувати бізнес", - сказав він.

Дудін звернув увагу, що CSD протягом 10 років працювала як патоморфологічна лабораторія.

"Весь медичний ринок знав нас як патоморфологічну лабораторію. Зараз ми найбільша патоморфолабораторія і в Україні, і в Східній Європі. З 2020 року ми розпочали розвиватися в напрямку загальноклінічних аналізів, інфекції і бактеріології", - сказав він.

Як повідомлялося, ТОВ "Аерохендлінг", що опікується наземним обслуговуванням у міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ), спільно з патоморфологічною лабораторією CSD з 2 жовтня запускають лінію швидкого ПЛР-тестування пасажирів на COVID-19 в аеропорту.

Лабораторія CSD входить до переліку верифікованих, які можуть вносити результати негативного ПЛР-тесту на COVID-19 в електронну систему Центру громадського здоров'я України. Всі матеріали CSD обробляє в своєму медичному пункті, розташованому безпосередньо біля терміналу "В" аеропорту "Бориспіль", тому пасажири можуть отримати тести швидко, всього за шість годин (вартість тесту - 1,5 тис. грн).

Під час досліджень будуть використовуватися реактиви та спеціальне лабораторне обладнання від італійської компанії Diatech Pharmacogenetics, що має міжнародні сертифікати якості ISO 9001 та ISO 13485.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, бенефіціарами ТОВ "Сі Ес Ді Лаб" (Київ) виступають Єлизавета Дудіна, Валентина Топольницька і "Бооптіцка Лабораторж С.Р.О." (Чехія)

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна отримала EUR1,5 млрд від ЄС у рамках Ukraine Facility - прем'єр

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА