15:40 16.11.2020

Шмигаль вважає агропромисловий комплекс, енергетику, інфраструктуру та IТ найперспективнішими сферами для інвестицій в Україні

1 хв читати
Шмигаль вважає агропромисловий комплекс, енергетику, інфраструктуру та IТ найперспективнішими сферами для інвестицій в Україні

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вважає, що найперспективнішими сферами для інвестицій в Україні є агропромисловий комплекс, енергетика, інфраструктура та IТ.

"Найбільш перспективними сферами для інвестицій в Україні є агропромисловий комплекс, енергетика, інфраструктура, а також ті сфери, де Україна має конкурентні переваги, зокрема ІТ", - посилається на Шмигаля прес-служба уряду за результатами його участі в 17-му Віденському економічному форумі - Діалог майбутнього 2020.

Прем'єр-міністр наголосив, що стратегічне партнерство з Європейським Союзом залишається основою безпеки та розвитку України.

"Це особливо актуально в умовах пандемії, коли Україна потребує нових потужних стимулів для економічного відновлення. Такими стимулами має стати поступове розширення доступу до внутрішнього ринку ЄС у сферах, де Україна вже досягла значного прогресу, а також зняття інших обмежень, які існують для нашої торгівлі", - зазначив глава уряду.

Повідомляється, що під час виступу Шмигаль відзначив інвестиційний потенціал України й наголосив, що країна є однією з найкращих у світі для аутсорсингу IТ-послуг, зокрема, за його словами, IТ-галузь щорічно зростає на 20-25%.

"Наша держава є одним із провідних світових виробників та експортерів сільськогосподарської продукції з великим та невичерпним потенціалом. Вважаю, що країни Центральної та Східної Європи можуть бути джерелом інвестицій, ноу-хау та найкращих практик в Україні", - зазначив прем'єр-міністр.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

"Укрнафта" запрошує інвесторів на конкурс із відновлення 20 свердловин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА