21:12 27.11.2020

ЄБРР виділить Dragon Capital $ 12,5 млн на фінансування комерційної нерухомості

2 хв читати
ЄБРР виділить Dragon Capital $ 12,5 млн на фінансування комерційної нерухомості

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) 27 листопада схвалила виділення інвесткомпанії Dragon Capital $ 12,5 млн кредиту на капремонт офісної будівлі в Києві та рефінансування витрат на придбання двох складів в Києві і Харкові, повідомляється на сайті ЄБРР.

"Проект буде підтримувати розвиток офісної будівлі і ретроактивне фінансування витрат, пов'язаних з придбанням портфеля Dragon Capital, розташованого в Україні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загальна вартість проекту становить $ 32,8 млн. Позичальником виступає ТОВ "Діана Люкс Логістик", 100% статутного капіталу якого належать Diana Lux Logistic Holdings Limited (DLLHL), котра, в свою чергу, на 100% належить Dragon Capital.

За даними банку, орендована площа (GLA) офісної будівлі, сертифікованої за BREEAM, становить 9 тис. кв. м, а двох складів, розташованих в Києві і Харкові, загалом - 26 тис. кв. м.

Як повідомлялося, в липні поточного року столичний бізнес-центр (БЦ) Grand класу "А" першим у Києві пройшов сертифікацію міжнародної системи екологічної оцінки BREEAM In-Use International, що підтверджує відповідність вимогам щодо дотримання енерго- і ресурсоефективності.

БЦ Grand на вул. Велика Васильківська, 98 в Києві введено в експлуатацію в лютому 2020 року. Входить у портфель інвесткомпанії Dragon Capital (керуюча компанія - Dragon Capital Property Management), яка придбала частку в компанії-власника центру ТОВ "Ірпінь-Будпроект-Плюс" у 2018 році.

Загальна площа (GBA) 15-поверхового об'єкту становить 10,6 тис. кв. м, орендна (GLA) - 8,9 тис. кв. м. Інфраструктура включає підземний паркінг на 42 машиномісця.

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері інвестицій і фінансових послуг і надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів.

Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія - Dragon Capital Property Management. Вона налічує 29 об'єктів комерційної нерухомості, з них 13 об'єктів офісної нерухомості, 6 об'єктів торговельної нерухомості і 10 логістичних комплексів площею 681 тис. кв. м. Загальна площа торговельних центрів компанії складає 170 тис. кв. м.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА