20:52 10.06.2021

Виробник обладнання для висотних робіт Virastar став резидентом індустріального парку "Біла Церква"

2 хв читати
Виробник обладнання для висотних робіт Virastar став резидентом індустріального парку "Біла Церква"

Великий український виробник товарів та обладнання для доступу на висоту Virastar став резидентом індустріального парку "Біла Церква" (ІП, Київська обл.), почавши працювати в побудованому "під ключ" промисловому приміщенні площею 3,2 тис. кв. м.

Згідно з прес-релізом ІП "Біла Церква" в четвер, співпраця стала можливою після проходження Virastar процесу акселерації в INDAX - проекті холдингової компанії UFuture підприємця Василя Хмельницького.

Згідно з повідомленням, індустріальний парк забезпечив резидентові універсальний майданчик, пристосований для виробництва основних видів продукції Virastar - будівельного риштування, пересувних вишок та драбин.

"Обираючи готові рішення, клієнти індустріального парку заощаджують від 9 до 12 місяців і скорочують витрати у ринкових цінах на $200-300 тис. Саме стільки часу та інвестицій необхідно для отримання всіх погоджень, розробки концепції і проекту заводу для компанії в сегменті середнього бізнесу", - наведено в прес-релізі слова директора з розвитку бізнесу ІП "Біла Церква" Андрія Ропіцького.

За словами CEO виробничого акселератора Наталії Калінкіної, INDAX насамперед концентрує увагу на тих секторах, де українська продукція може конкурувати з китайськими та європейськими товарами, і масштабування Virastar - саме такий успішний кейс.

"Компанія виготовляє продукцію під власним національним брендом ТМ Virastar. Протягом року плануємо збільшити пропозицію товарів на внутрішньому та зовнішньому ринках будматеріалів. Завод у Білій Церкві вироблятиме понад 300 найменувань продукції, яка забезпечує доступ і безпечні умови під час роботи на висоті для професіоналів і приватних користувачів", - зазначають співзасновники Virastar Олексій та Сергій Алексєєнки.

У прес-релізі зазначено, що, працюючи в індустріальному парку, Virastar стає учасником будівельного кластера.

ІП "Біла Церква" площею понад 70 га пропонує землі промислового призначення з інженерною інфраструктурою та готовими виробничими, логістичними і складськими приміщеннями для оренди або купівлі.

На 2021 рік резидентами індустріального парку є шість компаній, зокрема, першим проектом став завод електрофурнітури Plank Electrotechnic LLC.

Virastar розпочала діяльність з імпорту європейської продукції і згодом запустила виробництво продукції з алюмінію та стала єдиним виробником алюмінієвих драбин в Україні. За останній рік компанія продала лише нових продуктів майже на $1 млн. Після акселерації в INDAX виробник масштабував бізнес і розширив модельний ряд. Наразі продукція продається не лише в Україні, а й експортується в Грузію та Литву.

UFuture - холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, який має диверсифікований портфель активів у сфері нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT. Вартість активів UFuture оцінюється в $500 млн, а загальна капіталізація бізнесів, в які вона інвестувала, сягає $1 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці заробили $850 млн на інвестиціях у криптоактиви за 2023 р. - Chainalysis

Україна запускає механізм держпідтримки проєктів з великими інвестиціями - Свириденко

Інвестори зможуть одержати компенсацію за побудовані ними об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Державний департамент США та Німецький фонд Маршалла США створюють проєкт для сталого відновлення міст України

Компанія Univest інвестувала близько 300 млн грн у новий цех із випуску еко-упаковки в ІП "Фастіндастрі"

Україна працює над запуском Агенції залучення інвестицій - перший віце-прем'єр

Київщина спільно з південнокорейськими інвесторами почала розробку Транспортної моделі регіону

Частка інвестиційних угод на первинному ринку житла становить близько 15% - опитування девелоперів

OKKO інвестує 20-22 млн євро в energy storage потужністю 20 МВт

Голова UVCA Колодюк повідомив про відкриття EU Business hub у Брюсселі

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА