13:50 16.07.2021

"Добробут" інвестував у відкриття нового центру хірургії серця і судин 800 млн грн

2 хв читати
"Добробут" інвестував у відкриття нового центру хірургії серця і судин 800 млн грн

Медична мережа "Добробут" (Київ) інвестувала у відкриття нової клініки з центром хірургії серця та судин 800 млн грн, повідомив генеральний директор мережі Олег Калашніков.

"Остаточні підсумки ми ще не підбивали, проте думаю, що загальний обсяг інвестицій буде до 800 млн грн. Ми просто розібрали будівлю до скелета і повністю відбудували її заново", - сказав він на прес-конференції з нагоди відкриття центру хірургії серця та судин у Києві в четвер.

Калашніков відзначив важливість партнерства з банківськими структурами для реалізації подібних проектів. "Без банків ми ці гроші не змогли б інвестувати. Власні гроші там також є, але їх недостатньо, щоб відкрити клініку", - сказав він.

Калашніков нагадав, що в серпні "Добробут" планує відкрити клініку в Броварах (Київська обл.), а восени - відкрити після реконструкції клініку на просп. Бажана в Києві, де раніше розміщувався ковідний стаціонар мережі, а до цього - клініка "Борис", яку придбав "Добробут".

У свою чергу заступник голови правління ПУМБ Сергій Магдич зазначив, що стратегія банку передбачає співпрацю з лідерами. Банк оцінив фінансову модель "Добробуту".

"Я впевнений, що у групи компаній "Добробут" велике майбутнє з точки зору великої стратегії, про яку ми знаємо особисто, і яка передбачає певну кількість нових угод і нових придбань", - сказав Магдич.

Як повідомлялося, в березні 2021 року основні акціонери Калашніков та інвесткомпанія Сoncorde Сapital викупили міноритарний пакет акцій медичної мережі "Добробут" в інвесткомпанії Horizon Capital.

У травні 2020 року "Добробут" приєднала медичну мережу Doctor Sam, що налічує три поліклініки в Києві. У 2019 році "Добробут" купив медичну компанію ТОВ "Борис".

Медмережа "Добробут" об'єднує медичні центри і стаціонари для дорослих і дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих із центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології, стоматологію.

Згідно з держреєстром, у багатьох компаніях мережі (ТОВ МЦ "Добробут - невідкладна допомога", МЦ "Добробут-поліклініка", МЦ "Добробут-стаціонар", "Дитячий МЦ "Добробут", МЦ "Добробут-дитинство") компанії Satumco Limited належить 99%. Її бенефіціарами значаться голова інвесткомпанії "Конкорд Капітал" Ігор Мазепа та акціонер української національної мережі оптик "Люксоптика" Олег Калашніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА