19:48 30.06.2023

Американська Wasatch Group планує побудувати в Україні 600 модульних будинків

2 хв читати
Американська Wasatch Group планує побудувати в Україні 600 модульних будинків

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 30 червня, зустрівся з американським бізнесменом і меценатом, засновником і виконавчим директором інвестиційної компанії у сфері нерухомості Wasatch Group Деллом Лоєм Хансеном, повідомляє пресслужба глави держави.

Як було зазначено під час зустрічі, Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine With Love планує у 2023-2024 роках збудувати в Україні, на Київщині, 600 повністю мебльованих модульних будинків для людей, чиї оселі було зруйновано внаслідок війни.

Хансен також презентував Зеленському проєкт багатоквартирного житлового комплексу "Містечко Хансена", головна ідея якого полягає у створенні великої громади для людей похилого віку, ветеранів війни, вдів, сиріт і людей з обмеженими можливостями. Проєкт включатиме в себе центри медичного та емоційного догляду, а також фізіотерапію, арт-терапію та інші необхідні послуги.

"Це містечко зможе замінити кілька дитячих будинків сімейного типу, зруйнованих під час війни. Ми знаємо, що понад 100 таких закладів було зруйновано, і питанням їхнього відновлення опікується перша леді України Олена Зеленська", - зазначив Хансен.

Також він розповів президенту про ініціативу побудови в кількох регіонах України житлових будинків для літніх людей, які залишилися без дому. Для потреб їхніх мешканців на безоплатній основі буде передбачено стоматологічну клініку, перукарні та манікюрні послуги, центр гарячого харчування та кінотеатр.

Зеленський подякував Хансену за цю ідею і таку важливу турботу про людей похилого віку. Сторони також обговорили можливість участі Wasatch Group у побудові нових, сучасних реабілітаційних центрів для ветеранів війни, якій держава всіляко сприятиме.

"Я знаю, що ви реалізуєте дуже важливі проєкти з підтримки наших людей. Ми дуже цінуємо, що ви інвестуєте саме в життя, в допомогу людям", - наголосив Зеленський.

Зі свого боку, Гансен зазначив, що захоплюється лідерством президента України і всього українського народу в захисті цінностей свободи і демократії, і висловив переконання, що підтримка України в цій боротьбі повинна залишатися непохитною.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Philip Morris інвестує $11 млн у запуск і комерціалізацію в Україні нової версії пристрою для нагрівання тютюну

Кабмін вніс зміни до статуту ЕКА для страхування інвестицій від воєнних ризиків

Україна отримала EUR1,5 млрд від ЄС у рамках Ukraine Facility - прем'єр

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

Єрмак обговорив перспективи інвестування в Україну з делегацією міжнародної групи компаній CRH

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА