16:43 12.12.2017

Українці присвятять участь у міжнародних автоперегонах боротьбі за життя онкохворих дітей

2 хв читати
Українці присвятять участь у міжнародних автоперегонах боротьбі за життя онкохворих дітей

Українська команда TSUNAMI RT візьме участь у 24-годинних перегонах у Дубаї 11-13 січня, щоб зібрати гроші на лікування онкохворих дітей.

Як зазначається в офіційному прес-релізі проекту, в рамках соціального проекту команда керуватиме Porsche з дизайном проекту RACEFOR.LIFE, який привертає увагу до проблем онкохворих дітей.

"Відома українська гоночна команда TSUNAMI RT візьме участь у популярних змаганнях "24 години Дубая", щоб привернути увагу світу до проблем онкохворих дітей і зібрати кошти на їх лікування. Ці змагання збирають велику кількість відвідувачів, учасників та пресу, тому для команди це шанс привернути їхню увагу до проблем хворих дітей", - ідеться в повідомленні.

Учасники команди - двоє українців Олександр Гайдай і Андрій Круглик, француз Ком Ледогар та італієць Алессіо Ровера. Гонщики управлятимуть абсолютно новим Porsche 911 GT3 Cup MR, офіційна презентація якого відбулася в Німеччині на 50-му Essen Motor Show 2 грудня 2017 року.

"Цей соціальний проект об'єднує гонщиків трьох країн. На офіційній сторінці RACEFOR.LIFE команда закликає всіх переказати гроші для благодійного фонду "Парус надії", який опікується дітьми, хворими на рак", - повідомляє прес-служба команди.

За словами голови фонду Інги Дістрянової, вся команда проекту працює на волонтерських засадах.

"Я вдячна всім, хто приєднався до нашого проекту як волонтер. Дизайн авто створило відоме українське креативне агентство TABASCO, сайт проекту - студія ideus.biz, PR-супровід - K&K Group. Усі докладають зусиль, щоб урятувати дитяче життя. Ми у фонді переконані: якщо кожен із нас бодай трохи допомагатиме, то разом ми зможемо зробити набагато більше", - зазначила І.Дістрянова.

Як відомо, благодійний фонд "Парус надії" було засновано в Одесі в 2007 році. За роки роботи фонд допоміг 225 дітям і 30 сім'ям, зібравши понад $900 тис. пожертв і профінансувавши 60 операцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Попит на неврологічні препарати з початку року суттєво зростає - експерт

Фармроздріб у 2024 р. підхопив минулорічний тренд зростання частки дієтичних добавок і ВТМ аптечних мереж - експерт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА