19:58 27.03.2020

Crown Agents починає закупівлю медвиробів для діагностики та запобігання поширенню коронавірусу в Україні для МОЗ

2 хв читати
Crown Agents починає закупівлю медвиробів для діагностики та запобігання поширенню коронавірусу в Україні для МОЗ

Британське закупівельне агентство Crown Agents підписало з Міністерством охорони здоров'я України додаткову угоду на закупівлю медичних виробів для запобігання поширенню та діагностики коронавірусу в Україні.

Як повідомила прес-служба Crown Agents, агентство закупить для МОЗ 48 позицій медвиробів із загальним бюджетом понад $ 2,5 млн.

Наразі завершується оцінка пропозицій від восьми постачальників і підготовка укладання контрактів, агентство починає підписувати контракти з постачальниками.

Закупівлі будуть профінансовані за рахунок залишків зекономлених коштів, передбачених для програми "Доросла онкологія", з якої закупівельники Crown Agents досягли економії більш ніж $ 26 млн.

"Попит на ці товари божевільний, але ми робимо все можливе, щоб українці отримали необхідні засоби захисту. Поставки очікуються в найкоротші терміни", - сказала агентству "Інтерфакс-Україна" глава представництва Crown Agents в Україні Тетяна Коротченко.

Вона зазначила, що Crown Agents має досвід із проведення процедури закупівель при надзвичайних ситуаціях у світі. Зокрема, Crown Agents проводила екстрену закупівлю виробів під час епідемії Ебола, закуповувала пряму гуманітарну допомогу постраждалому населенню М'янми, закупила більше 360 млн тонн гуманітарної допомоги для Непалу.

Як повідомлялося 19 лютого 2020 року Кабмін доручив Crown Agents провести закупівлю медичних виробів для діагностики та запобігання поширенню на території України гострого респіраторного захворювання COVID-19, викликаного коронавірусом. Ще до отримання від МОЗ України технічної специфікації і підписання додаткової угоди на закупівлю медвиробів, Crown Agents відразу почало переговори з постачальниками для аналізу ринку та уточнення номенклатури. 23 березня Crown Agents отримало фінальну версію технічного завдання на закупівлю медичних виробів для діагностики та запобігання поширенню коронавірусу в Україні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА