20:14 16.06.2020

"Біофарма" інвестує у будівництво нового лабораторного комплексу $7 млн

2 хв читати
"Біофарма" інвестує у будівництво нового лабораторного комплексу $7 млн

Біофармацевтична компанія "Біофарма" (Київ) має намір інвестувати в будівництво нового офісно-лабораторного комплексу $7 млн.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії, комплекс буде побудований на території заводу в місті Біла Церква (Київська обл.).

"Частину об'єктів на території науково-виробничого комплексу (у Білій Церкві - ІФ) було продано компанії "STADA Україна", ми прийняли рішення побудувати новий корпус. Це буде будівля, окрема від корпусу заводу-фракціонатора", - повідомили в компанії.

Крім того, в компанії повідомили, що "Біофарма" спрямувала на закупівлю лабораторного обладнання для діагностики COVID-19, тест-систем, ШВЛ, аналізатори газів у крові $500 тис.

Як повідомлялося, "Біофарма" розпочала клінічні випробування свого препарату "Біовен" для лікування ускладнень, спричинених COVID-19. Наразі в дослідження залучені 20 осіб.

Крім того, "Біофарма" залучає донорів з антитілами до COVID-19. На сьогодні компанія протестувала 9400 осіб (антитіла виявлено в 54 осіб, або 0,59%) і зібрала 37 літрів реконвалесцентної плазми.

"Біофарма" розпочала розробку гіперімунного імуноглобуліну на основі плазми людей, котрі перенесли COVID-19, цей препарат може бути ефективним для специфічного лікування COVID-19.

Розробка препарату здійснюється в рамках участі "Біофарми" в роботі Міжнародного альянсу компаній, що спеціалізуються на виробництві препаратів із плазми крові, до якого також входять Takeda і CSL, Octapharma, Biotest, BPL, LFB, Sanquin, GreenCros, ADMA Biologics. Заготівлю такої плазми проводять плазмоцентри в Сумах, Черкасах, Дніпрі, Харкові.

"Біофарма" також розпочала клінічні дослідження з оцінки ефективності препарату "Біовен" виробництва ТОВ "Біофарма Плазма" в комплексній терапії пацієнтів із пневмонією, спричиненою коронавірусною інфекцією COVID-19/SARS-CoV-2.

Biopharma - українська біотехнологічна компанія, єдиний завод у Східній Європі, який має сучасні технології, виробляє і розробляє препарати з донорської плазми вже майже 50 років.

Компанія зосереджена на забезпеченні ліками України й за контрактним принципом постачає свою продукцію до більше ніж 30 країн світу. Восени 2019 року Biopharma перенесла своє виробництво в новий науково-виробничий комплекс у Білій Церкві.

Компанія розвиває мережу власних плазмоцентрів. Нині вони працюють у Сумах, Шостці, Конотопі, Черкасах, Дніпрі та Харкові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА