18:24 16.01.2021

Crown Agents отримає оплату за послуги із закупівлі вакцин у розмірі операційних витрат після виконання умов

1 хв читати

Британське закупівельне агентство Crown Agents отримає оплату за свої послуги із закупівлі коштом держбюджету вакцин від Covid-19 у розмірі операційних витрат після виконання умов контракту.

"Оплату за виконання своїх послуг міжнародна компанія отримає тільки після виконання всіх умов контракту і в розмірі, необхідному для покриття операційних витрат", - повідомляє прес-служба Crown Agents.

У Crown Agents відзначають, що британське агентство має досвід поставки вакцин від Covid-19, які потребують спеціальних умов доставки і зберігання. Зокрема, уряд Великої Британії обрав цю компанію для постачання вакцинами заморських територій.

Наразі Crown Agents проводить закупівлі вакцин для Міністерства охорони здоров'я України за програмою імунопрофілактики населення.

Як повідомлялося, Кабмін на засіданні 13 січня визначив британське закупівельне агентство Crown Agents оператором із закупівлі вакцин від Covid-19 для України. Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов, заявив про відсторонення ДП "Медичні закупівлі України" (МОЗ) від закупівлі вакцини проти коронавірусу.

Crown Agents - некомерційне підприємство з 188-річною історією. В Україні Crown Agents активно працює понад 20 років, допомагаючи реалізувати проекти у сфері закупівель, управління фінансами, розвитку економіки. Упродовж 2013-2017 років Crown Agents були відповідальними за реалізацію проектів із гармонізації системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС, ініційованої та підтриманої Європейським Союзом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА