13:49 19.11.2012

У Партії регіонів вважають, що у новій ВР їм мають належати всі комітети, які забезпечують роботу держави

2 хв читати

Партія регіонів направить до робочої групи з організації роботи нового складу парламенту 12 осіб, і претендуватиме на посаду голови робочої групи, яку запропонують очолити лідеру партії Миколі Азарову.

"12 осіб за квотою, яка надана в парламенті, фракція матиме в підготовчій групі під час формування. Логічно, щоб очолив цю групу голова партії Микола Янович Азаров, з моєї точки зору", - сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на прес-конференції в понеділок у Києві.

При цьому О.Єфремов уточнив, що остаточне рішення з приводу цього питання ще не ухвалювали.

Водночас він додав, що як політична сила, "яка проводить планову роботу з формування наступного парламенту", Партія регіонів обговорювала, які б комітети хотіла отримати в новому складі Верховної Ради. "Але говорити сьогодні і заявляти про те, що ми ці комітети отримаємо, не проводячи відповідної підготовчої роботи, це передчасно", - сказав депутат, зазначивши, що в результаті діалогу з колегами із парламенту, "десь потрібно буде йти на взаємні поступки".

"Наша позиція така: якщо ми більшість, і ми маємо забезпечувати стійку державу, значить, до нас мають відійти комітети, які забезпечують цю роботу, насамперед, а потім вже торгуватися щодо решти комітетів", - сказав О.Єфремов.

"Але ми вже точно не маємо наміру віддавати опозиції якісь комісії, які в природі не існували і які в свій час вони пропонували нам очолити ... Ми запропонуємо опозиції працювати традиційно в тих комітетах, які дійсно можуть вплинути на громадську думку, які займаються, наприклад , свободою слова", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА