17:15 28.03.2013

Створення сприятливих умов для ведення бiзнесу забезпечить залучення iнвестицiй у регiони - Янукович

2 хв читати

Створення сприятливих умов для ведення бiзнесу забезпечить залучення iнвестицiй у регiони, їх розвиток та економiчне зростання, зазначив президент України Вiктор Янукович пiд час зустрiчi з кандидатами на посади голiв районних державних адмiнiстрацiй.

Як повiдомляє прес-служба глави держави, президент зазначив, що влада на мiсцях має придiляти значну увагу економiчному розвитку пiдпорядкованих територiй. "Ви повиннi вiдчувати, за рахунок чого будується економiка районiв: яка структура економiки районiв, що у структурi економiки району є прiоритетом, що має найбiльшу вагу в структурi ВВП, яка фiнансова ефективнiсть", - зазначив В.Янукович.

На переконання президента, саме створення сприятливих умов для ведення бiзнесу забезпечить надходження iнвестицiй у регiони, вiдтак i реалiзацiю тих чи iнших проектiв, розвиток територiй. Серед iнструментiв досягнення цiєї мети вiн назвав налагодження ефективної роботи дозвiльних центрiв, спрощення системи надання адмiнiстративних послуг. "Пiдприємцi, якi працюють на ваших територiях, щоб вони бачили у вас партнера. Якщо ви правильно побудуєте вiдносини, й почне працювати закон про державно-приватне партнерство, ви побачите результат", - наголосив глава держави.

В.Янукович також зазначив, що мiсцева влада не повинна лише чекати на iнiцiативу вiд пiдприємцiв, вона може й повинна iнiцiювати реалiзацiю проектiв iз розвитку територiй. Президент наголосив на важливостi обмiну досвiдом мiж представниками влади та бiзнесу рiзних регiонiв, на потребi залучення до реалiзацiї цього завдання ефективного менеджменту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА