13:22 19.07.2013

Янукович через півроку після відновлення Мінпромполітики затвердив положення про нього

1 хв читати

Міністерство промислової політики (Мінпромполітики), відновлене указом президента Віктора Януковича від 24 грудня 2012 року, отримало положення про міністерство, що дасть йому змогу найближчим часом розпочати повноцінну роботу.

"Основними завданнями Мінпромполітики України є забезпечення формування та реалізація державної промислової політики, зокрема, у сферах машинобудування, машинобудування для агропромислового комплексу, хімічної, гірничо-металургійної, легкої, деревообробної промисловості та інших сферах промисловості відповідно до законів", - йдеться в указі глави держави від 19 липня.

Згідно з ним граничну чисельність державних службовців і працівників апарату Мінпромполітики затверджує Кабінет Міністрів.

Як повідомлялося, Мінпромполітики було реорганізоване відповідно до указу президента від 9 грудня 2010 року "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" в Держагентство з управління державними корпоративними правами та майном і остаточно припинило існування наприкінці 2011 року. Низку функцій Мінпромполітики було передано у відання Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Мінприроди.

Відновлене міністерство очолює Михайло Короленко, призначений на цю посаду 5 лютого. З 22 травня він має першого заступника Миколу Євдокименка, котрий очолював до цього Запорізький автомобільний завод. А 12 червня заступником міністра було призначено Олександра Каленкова, який до цього з березня 2011 року був першим заступником голови Держагентства з управління державними корпоративними правами та майном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА