14:53 13.11.2013

У заявах Власенко Генпрокуратура угледіла спробу маніпулювання інформацією

1 хв читати
У заявах Власенко Генпрокуратура угледіла спробу маніпулювання інформацією

У Генеральній прокуратурі України називають неправдивими заяви Сергія Власенка про те, що його не поінформували про завершення досудового розслідування і вважають, що такі дії захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко є спробою маніпулювання інформацією.

"Заяви Власенка про те, що з ним не завершили слідчі дії, і що його не повідомили про завершення досудового розслідування – неправдиві. Це спроба маніпуляції інформацією", - заявила агентству "Інтерфакс-Україна" у середу керівник прес-служби Генпрокуратури Маргарита Велькова.

Вона наголосила, що у вівторок у присутності понятих С.Власенку було оголошено повідомлення про завершення досудового розслідування, але він відмовився брати цей документ. При цьому М.Велькова звернула увагу на те, що визначати, коли саме завершується досудове розслідування - "виняткова прерогатива слідчих органів".

Що стосується виклику С.Власенка до Головного слідчого управління Генпрокуратури в середу, то, за її словами таке запрошення С.Власенка дійсно є.

"Але, з урахуванням того, що вже ухвалено рішення про завершення досудового розслідування, сьогодні йому будуть надані матеріали кримінального провадження для ознайомлення", - наголосила керівник прес-служби відомства.

Таким чином, як зазначила М.Велькова, проведення жодних слідчих дій з С.Власенком вже не можливе, оскільки розслідування завершено. Якщо у захисника екс-прем'єра з'явиться необхідність додати якусь інформацію, то він може звернутися з відповідним клопотанням до слідчого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА