10:10 04.09.2014

Порошенко ліквідував Раду регіонів і робочу групу з питань розвитку взаємодії України з МС - указ

2 хв читати
Порошенко ліквідував Раду регіонів і робочу групу з питань розвитку взаємодії України з МС - указ

Президент України Петро Порошенко ліквідував низку консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб, створених його попередниками.

Відповідний указ від 2 вересня опубліковано на сайті глави держави.

Згідно з документом, ліквідовують Комітети з економічних реформ і з питань реформування правоохоронних органів; Координаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу; Координаційну раду з питань підготовки та відзначення 20-ї річниці незалежності України. Таке саме рішення ухвалено й щодо міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів; міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо удосконалення законодавчого регулювання у сфері боротьби з порушеннями бюджетного законодавства.

Ліквідовують також Організаційний комітет з підготовки й проведення VI Форуму творчої та наукової інтелігенції держав-учасників СНД; Раду експертів з питань українсько-російських відносин; Раду з питань виставкової діяльності; Раду регіонів.

Така сама доля очікує на робочі групи з опрацювання питань, пов'язаних з оптимізацією системи центральних органів виконавчої влади; з опрацювання пропозицій щодо вдосконалення залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги; з питань реалізації Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні; з питань реформування кримінального судочинства.

Крім того, президент ліквідував робочі групи з питань розвитку взаємодії України з Митним союзом Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації; з посилення взаємодії України з Республікою Польща на період головування Республіки Польща в Європейському Союзі; по створенню нових маршрутів постачань енергоресурсів через територію України з Азербайджанської Республіки; з питань спорудження Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Україні; з питань удосконалення законодавства про вибори.

Указ набуває чинності від дня публікації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА