17:43 31.10.2014

У фракцію "Блок Порошенка" прийматимуть мажоритарників, що відповідають визначеним критеріям - Луценко

2 хв читати
У фракцію "Блок Порошенка" прийматимуть мажоритарників, що відповідають визначеним критеріям - Луценко

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов і мер Хмельницького Сергій Мельник мають намір увійти до фракції "Блок Петра Порошенко" в парламенті, повідомив лідер політичної сили Юрій Луценко.

"До нас приєдналися Юрчишин Федір, який переміг Катеринчука Миколу, Борис Філатов, якого ми всі добре знаємо, Добродомов Дмитро зі Львова, Мельник Сергій - мер Хмельницького", - сказав Луценко на брифінгу в п'ятницю в Києві, відповідаючи на запитання, хто із кандидатів-самовисуванців у народні депутати за мажоритарними округами виявив бажання приєднатися до "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді.

Між тим, за словами лідера партії, у Верховній Раді VIII скликання "Блок Петра Порошенка" буде представлено 150 народними депутатами, серед яких будуть і мажоритарники-самовисуванці, що відповідають критеріям політичної сили - це неголосування за "диктаторські закони" 16 січня, а також підтримка програми "Стратегія 2020 України".

На запитання, чи увійшли до майбутньої фракції кандидат у народні депутати Олесь Довгий і брати Іван, Віктор та Павло Балоги, Ю.Луценко дав негативну відповідь. "Ні, звичайно. А яке має відношення Олесь Довгий, крім того, що у нього є, м'яко кажучи, неуспішна історія відносин зі мною і з Кличком як з першими номерами списку? Мені здається, це питання є очевидним", - додав він.

Водночас Ю.Луценко зазначив, що у складі майбутньої фракції "Блок Петра Порошенко" буде менше 1/3 колишніх народних депутатів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА