15:34 02.07.2015

Порошенко про боротьбу силовиків із корупцією: Своїми діями ви нагадуєте лебедя, рака і щуку

2 хв читати
Порошенко про боротьбу силовиків із корупцією: Своїми діями ви нагадуєте лебедя, рака і щуку

Президент України Петро Порошенко вимагає від силових структур "припинити перманентний фестиваль контрабанди на західному кордоні України".

"Я ставлю завдання перед СБУ, митницею, МВС, Державною прикордонною службою та іншими правоохоронними структурами припинити цей вічний, перманентний фестиваль контрабанди на західному кордоні України. Можу ще раз повторити для тих, хто ще не зрозумів: боротьба з контрабандою не стала успішною історією для тих органів, які були призначені для боротьби з цими явищами", - сказав П.Порошенко на нараді з керівниками силових структур західних областей України у Львові в четвер.

За його словами, провал боротьби з контрабандою та корупцією став однією з головних причин, з якої було звільнено вище керівництво Служби безпеки України.

"Хочу наголосити, що однією з головних причин заміни керівництва СБУ були незадовільні результати боротьби з корупцією та контрабандою. Це ключове завдання, яке ставилося перед колишнім керівництвом СБУ, і яке воно провалило з представниками інших силових структур", - сказав президент.

Він зазначив, що в той час, як країна "б’ється за територіальну цілісність і б'ється за безвізовий режим із країнами ЄС та намагається зробити так, щоб кордон став прозорим для чесних громадян, організована злочинність зробила його не лише прозорим, а дірявим, як решето".

Крім того, глава держави висловив крайнє незадоволення роботою всіх силових структур у боротьбі з корупцією.

"Неузгодженістю дій ви нагадуєте лебедя, рака і щуку (байка І.Крилова "Лебідь, Щука і Рак" - ІФ). Боротьбу з корупцією ви замінили піар-акціями та війною компроматів", - сказав П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА