13:36 23.11.2015

Яценюк обговорить з представниками меджлісу проблему з пошкодженням ЛЕП до Криму - Кириленко

2 хв читати
Яценюк обговорить з представниками меджлісу проблему з пошкодженням ЛЕП до Криму - Кириленко

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрінеться з представниками Меджлісу кримськотатарського народу і засудить проблему, яка виникла в останні дні в Криму у зв'язку з пошкодженням ліній електропередач, заявляє віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко.

"З приводу термінової кримської проблеми: сьогодні прем'єр-міністр зустрічається з лідерами Меджлісу кримськотатарського народу, де йтиметься про вчорашні та позавчорашні події в Криму та в разі потреби, уряд збереться і прийме необхідне рішення", - заявив В.Кириленко на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп Верховної Ради в понеділок у Києві.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 20 листопада, близько 9:00 ранку невідомі пошкодили дві опори ЛЕП, що ведуть у Крим, у Генічеському та Чаплинському районах Херсонської області.

В суботу вранці бійці Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС), представники меджлісу кримськотатарського народу та громадські активісти взяли під охорону пошкоджені опори лінії електропередач, що ведуть у Крим, з метою не допустити їх ремонт.

Після протистояння з правоохоронцями, що супроводжували енергетиків, які прибули для заземлення опор, що надалі залишалися під напругою, активісти відступили і дозволили ремонтній бригаді здійснити роботи.

Пізно ввечері в суботу керівник підрозділу протидії нарокозлочинності МВС Ілля Кива, присутній на місці НП, повідомив, що "ремонтні роботи із заземлення пошкодженої високовольтної лінії в районі Чаплинки завершено, сили МВС висунулися в розташування батальйону "Херсон".

У ніч на неділю, 22 листопада, пошкоджені раніше вибухом опори лінії високовольтних передач, що постачають до Криму електроенергію, були повторно підірвані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА