12:40 24.11.2015

Ярош позитивно оцінює дії нинішнього глави СБУ Грицака і в період Майдану, і зараз

2 хв читати
Ярош позитивно оцінює дії нинішнього глави СБУ Грицака і в період Майдану, і зараз

Екс-лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош зазначає, що глава Служби безпеки України Василь Грицак зробив значний внесок у розвиток спецслужби, а також сприяв діяльності "Правого сектора".

Як пише головний редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов на сторінці у Facebook, він зателефонував Д. Ярошу і запитав, як той оцінює заяву екс-глави Адміністрації президента України Андрія Портнова про те, що В. Грицак в лютому 2014 року був призначений радником глави СБУ Олександра Якименка.

"Провідник відповів так: "Я трохи спілкувався на Майдані з Грицаком, але ми бачили тоді, що він не на словах, а насправді на стороні народу. Він був у резерві СБУ. До того часу на Майдані допомагав нам і порадами, і не лише. Нічого, що було б проти революції, від нього не чули, навпаки, він був на нашому боці барикад", - цитує Д. Яроша Ю. Бутусов.

За словами екс-лідера "Правого сектора", він почав регулярно спілкуватися з В. Грицаком "після початку війни, де його робота для України була очевидною для всіх".

"Він вніс значний вклад у посилення СБУ і допомагав усім, хто по-справжньому воював, зокрема "Правому сектору". Зараз, завдяки рішенням Грицака в складі СБУ створені підрозділи патріотів для захисту України в зоні АТО, до яких залучаються бійці "Правого сектора". Таке співробітництво хлопці добре оцінюють. А слова Портнова - це просто спроба одного з ворогів України створити ще одну дрібну політичну провокацію", - висловив думку Д. Ярош.

Раніше в СБУ спростували заяву екс-глави Адміністрації президента України А. Портнова про те, що чинний глава СБУ у дні Революції Гідності нібито був радником глави СБУ, і відзначають, що той ще 15 листопада 2013 року подав рапорт на звільнення з військової служби, хоча так і не був звільнений і навіть був заочно призначений на нову посаду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА