17:32 12.03.2016

Л.Козаченко склав із себе повноваження радника Яценюка

2 хв читати
Л.Козаченко склав із себе повноваження радника Яценюка

Народний депутат, член фракції Партії "Блок Петра Порошенка" написав заяву про складання повноважень позаштатного радника прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє прес-служба "БПП-Солідарність" із посиланням на Українську аграрну конфедерацію.

"Прийняте мною рішення обумовлене тим, що сьогодні Уряд має найнижчий рейтинг за всю історію незалежної України. Ті результати роботи, які були досягнуті за останні півтора року, створили не тільки серйозну загрозу для подальшого існування економіки, а й можливу загрозу для існування держави в цілому. Ми створили прецендент, якого не мала жодна країна світу", - зазначив Л.Козаченко.

За його словами, не зважаючи на те, що в країні війна, глобальнаекономічна криза, проблеми успадковані від попередньої влади, можна було б набагато ефективніше здійснити реформи, вдосконалити фіскальну політику, яка б давала можливість краще почуватись реальному сектору економіки, можна було б зробити дерегуляцію у сфері управління, яка б давала можливість бізнесу простіше кореспондувати свої стосунки з державою і бути більш успішним.

На думку народного депутата, можна було б робити конкретні кроки по боротьбі з корупцією, шукати вирішення проблем, які мають місце, за рахунок власного досвіду та інтелекту оглядаючись, безумовно, на ті країни, які робили це успішно.

"Але ми створили прецедент якого не мала жодна країна світу. Ми попросили технічної допомоги на суму майже $3 млрд., ми залучили велику кількість іноземців до роботи в Уряді, натомість нічого не отримали. Все це стало результатом відсутності належного діалогу з представниками бізнес-спільнот, відсутності контактів з громадянським суспільством. На мою думку, це було результатом браку досвіду у тих, хто брався за справи, які йому не під силу і, звичайно, відсутністю належної волі у тих, хто займає ключові посади у політичному істеблішменті", - заявив Л. Козаченко.

"За останній рік у мене не було нагоди зустрітися з Прем’єр-міністром України, щоб обговорити ці проблеми та шляхи їх вирішення, я прийняв рішення скласти з себе ці повноваження", - зазначив Л.Козаченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА