17:12 31.05.2016

Балога має намір просити НАБУ розслідувати заяви Москаля

2 хв читати
Балога має намір просити НАБУ розслідувати заяви Москаля

Позафракційний народний депутат України, екс-голова адміністрації третього президента України Віктора Ющенка Віктор Балога має намір звернутися до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) у зв'язку із заявами голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, що звинуватив його в участі в корупційній передачі влади від В.Ющенка до екс-президента Віктора Януковича.

"Як народний депутат, негайно направлю звернення в НАБУ і наполягатиму на тому, щоб розпочати розслідування за фактом заяви голови Закарпатської ОДА. І нехай він дає свідчення і розповідає, що йому відомо і чому мовчав стільки років. Бо покривання злочину також є злочином", - написав В.Балога на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Парламентар наголосив, що, оскільки йдеться про колишнього президента, ця справа має бути для НАБУ однією з пріоритетних, і він вірить у неупередженість бюро та швидке розслідування заяви.

При цьому В.Балога, коментуючи заяву Г.Москаля, заявив, що не може "серйозно сприймати слова людини, яка без жодного докору сумління створила в обласній раді більшість з екс-регіоналами з "Опозиційного блоку" і яка не приховує свою дружбу з Хомутинніком і партією "Відродження".

Як повідомлялося, Г.Москаль у вівторок закликав НАБУ звернути увагу на діяльність В.Ющенка, який, за його словами організував аферу, пов'язану з фондом "Україна 3000", а також згодом передав владу Віктору Януковичу. При цьому він додав: "Що ми шукаємо в "чорній касі" Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко? Це ж усім добре відомо!".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА