14:26 30.06.2016

Brexit був холодним душем для політиків евроспекулянтов — "Наш Край"

2 хв читати
Brexit був холодним душем для політиків евроспекулянтов — "Наш Край"

Brexit підтвердив, що Україні слід зосередитися не на вступі до ЄС як на самоцілі, а на впровадженні високих соціальних стандартів життя та розвитку вітчизняної економіки до рівня провідних країн Євросоюзу, вважає народний депутат, співголова партії "Наш край" Антон Кіссе.

Як повідомляє в середу прес-служба "Нашого краю", парламентарій висловив думку, що українські політики почали євроінтеграцію не з того кінця. "Brexit підтвердив, що Україні слід зосередитися не на вступі до ЄС як на самоцілі, а на впровадженні високих соціальних стандартів життя та розвитку вітчизняної економіки до рівня провідних країн Євросоюзу", — зазначив він.

На думку А. Кіссе, не можна заганяти за хмари комунальні тарифи та ціни на газ, скорочувати витрати на соціальну сферу, а під виглядом децентралізації перекладати всю фінансову відповідальність на місцеві бюджети. "Спочатку європейські зарплати, соціальне і пенсійне забезпечення, а вже потім європейські ціни на газ і електрику", — заявив він.

Загалом, повідомив співголова партії "Наш край", вітчизняним політикам слід припинити ухвалювати антисоціальні закони, прикриваючись вимогами МВФ і ЄС, а почати, нарешті, піклуватися про людей.

"Говорячи про зовнішньополітичний вектор, держава передусім має дбати про національні інтереси, а не гнатися за примарою кращого життя, нехтуючи інтересами власного народу", - наголосив він.

На думку А. Кіссе, Україні для реалізації своїх євроінтеграційних прагнень слід передусім зосередитися на вирішенні внутрішніх проблем країни. "Підвищення соціальних стандартів, високі заробітні плати і реальна боротьба з корупцією наближають нашу країну до ЄС набагато швидше, ніж необдумане виконання вказівок міжнародних інститутів", - підсумував він.

Резюмуючи, А. Кіссе зазначив, що результат референдуму про вихід Великобританії з ЄС є холодним душем для тих українських політиків, які спекулювали на темі вступу в Європу як на панацею від усіх хвороб.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА