18:36 03.10.2016

ВР має скасувати реєстрацію іноземних інвестицій - Довгий

1 хв читати
ВР має скасувати реєстрацію іноземних інвестицій - Довгий

Народний депутат з групи "Воля народу" Олесь Довгий закликав Верховну Раду України терміново скасувати реєстрацію іноземних інвестицій в Україні, а також змінити правила працевлаштування та тимчасового проживання іноземних інвесторів.

"Інвестор обрав нашу країну, наші підприємства, вклав гроші, а потім втрачає силу-силенну часу на бюрократичну тяганину для реєстрації своїх дій", - цитує політика прес-служба групи "Воля народу" в понеділок.

За словами О.Довгого, "час уже зрозуміти, що саме бюрократія - головний бич, який гальмує приплив іноземного капіталу в Україну".

"Якщо ми скасуємо реєстрацію, то інвестор одразу ж це відчує і далі вкладатиме кошти в нашу економіку", - стверджує депутат.

Як повідомлялося, проект закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зменшення бар'єрів для залучення іноземних інвестицій" депутати планують розглянути в першому читанні на засіданні Ради у вівторок, 4 жовтня. Проектом передбачається заміна реєстрації іноземних інвестицій на формальне інформування, а також надання права отримувати дозвіл на довгострокове проживання в Україні іноземним інвесторам, які вклали кошти в підприємства, але не працевлаштовані на них.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА