21:34 25.10.2016

Голова Харківської ОДА написала заяву про вихід з партії "Блок Порошенка"

1 хв читати
Голова Харківської ОДА написала заяву про вихід з партії "Блок Порошенка"

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична після призначення на посаду написала заяву про вихід з партії "БПП-Солідарність" у відповідності з вимогою закону "Про державну службу".

"Я написала заяву про вихід із партії. Я, як і всі державні чиновники, виконую норму закону", - сказала Ю. Світлична кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок ввечері.

Вона повідомила також, що залишається депутатом Харківської облради. "На сьогоднішній день я не можу підвести виборців Краснокутського району, від яких я представлена в обласну раду. Я на сьогоднішній день залишаюся депутатом обласної ради", - сказала Ю. Світлична.

Як відомо, 1 травня 2016 р. набув чинності закон "Про державну службу", що забороняє державним службовцям категорії "А" (зокрема, головам облдержадміністрацій) поєднувати держслужбу зі статусом депутата місцевої ради.

15 жовтня президент України Петро Порошенко призначив головою Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну і представив її активу Харківської області.

Ю. Світлична, 1984 р. н, закінчила в 2005 р. Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю "міжнародна економіка". Отримала диплом з відзнакою і спеціальність економіст-міжнародник. а в 2012 р. Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президентові України. Кандидат наук з державного управління. Депутат Харківської області від "БПП-Солідарність", голова однойменної депутатської фракції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА