10:34 22.11.2016

Лещенко відмовився увійти до складу правління "Демальянсу" через брак часу

2 хв читати
Лещенко відмовився увійти до складу правління "Демальянсу" через брак часу

Народний депутат України Сергій Лещенко (фракція "Блок Петра Порошенко") пояснив, чому не увійшов з колегами до складу правління партії "Демократичний альянс" ("ДемАльянс").

"Ми взяли самовідвід", - сказав С. Лещенко агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Народний депутат повідомив, що до складу правління обрані керівники обласних організацій, а семеро осіб з попереднього складу правління до нього не увійшли, зокрема й сам С. Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук (народні депутати від фракції "Блок Петра Порошенка").

За його словами, у цьому питанні немає ніякої дискримінації, він і його колеги залишаються членами політради партії "ДемАльянс".

С. Лещенко наголосив, що правління партії - це постійний виконавчий орган, який працює щодня і якому потрібно приділяти кілька годин в день, що "обтяжливо щодо часу".

Він також зазначив, що має намір займатися політичними питаннями партії, нагадавши, що готував і редагував резолюцію, прийняту на XII позачерговому з'їзді партії "ДемАльянс".

Як повідомлялося, партія "ДемАльянс" на з'їзді 19 листопада закликала президента України Петра Порошенка не балотуватися на другий термін, а політиків старої формації піти з політичної арени.

"Партія "ДемАльянс" вимагає від політиків старої формації, заплямованих корупцією, причетних до провалів новітньої історії України, вийти з гри і відкрити політичний простір для нового покоління... Партія "ДемАльянс" також закликає президента Петра Порошенка відмовитися від ідеї балотування на другий термін заради того, щоб залишок каденції присвятити цій боротьбі за зміни, а не боротьбі за політичні дивіденди, яка неминуче зробить його заручником популізму і угодником олігархічних кланів", - йдеться в резолюції, затвердженій на з'їзді.

З'їзд обрав співголовами партії Василя Гацька і Вікторію Пташник (позафракційний народний депутат).

Делегати з'їзду висували С. Заліщук кандидатом у співголови партії, але вона взяла самовідвід.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА