16:31 20.06.2017

Вже троє представників "Самопомочі" оголосили голодування

2 хв читати
Вже троє представників "Самопомочі" оголосили голодування

Кількість народних депутатів з фракції "Самопоміч", які оголосили голодування, збільшилася до трьох, повідомив лідер цієї фракції Олег Березюк.

"До нас приєднався Тарас Пастух (народний депутат з "Самопомочі"- ІФ)", - сказав О.Березюк агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він також повідомив, що ніхто з нинішніх офіційних осіб йому не дзвонив. "Подзвонив Віктор Ющенко (президент України в 2005-2009 роках - ІФ), сказав, що підтримує, що з нами", - розповів О.Березюк.

Керівник фракції також сказав, що почувається добре. За його словами, вранці приходили лікарі-волонтери, щоб виміряти артеріальний тиск, але він сказав їм, що все нормально і перевіряти тиск ще рано.

За словами віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд (обрана в парламент за списками Всеукраїнського об'єднання "Самопоміч"), яка вранці у вівторок теж оголосила голодування, сьогоднішній виступ у парламенті від фракції "Блок Петра Порошенка" роз'яснив, чому керівництво країни "тримає в заручниках" жителів Львова.

"... сьогодні було озвучено з трибуни, що президент тримає в заручниках львів'ян, тому що він хоче прибрати міського голову Львова (Андрія Садового - ІФ). Цього не можна так залишати. Це просто вершина свавілля. Це мій особистий протест проти свавілля, і моє бажання захистити місто, і тому я тут разом з Олегом Романовичем (Березюком - ІФ) ", сказала О.Сироїд агентству.

За її словами, зараз "нічого не вартує повернути цю ситуацію в протилежний бік". "Вони ж це довільно здійснили, вони ж ніяких юридичних рішень не приймали, як привели до цієї ситуації - так само можуть відмотати її назад", - вважає О.Сироїд.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", народні депутати, які оголосили голодування, наразі сидять у тіні на сходинках Будинку з хімерами (одна з будівель Адміністрації президента - ІФ) на вулиці Банковій. Морально підтримати їх прийшли в перерві між засіданнями парламенту колеги з фракції "Самопоміч". Поряд стоять дві розкладачки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА