14:43 21.07.2017

Соцпартія не має наміру об'єднуватися перед виборами з жодною з політсил нинішньої ВР - Ківа

2 хв читати
Соцпартія не має наміру об'єднуватися перед виборами з жодною з політсил нинішньої ВР - Ківа

Соціалістична партія України, нещодавно затвердила на з'їзді нове керівництво політсили, не має наміру об'єднуватися на виборах з жодною з політичних сил, які наразі представлені у Верховній Раді, заявляє новообраний голова Соцпартії Ілля Ківа.

"На з'їзді було ухвалено рішення про обрання мене головою Соцпартії України. Я можу комусь подобатися, комусь не подобатися, але хочу твердо всіх запевнити, що на сьогодні Соцпартія не просто відроджується і зміцнюється, - також ми на себе беремо великі зобов'язання перед людьми, які довірять нам нести прапор соціалізму в Україні. Ми обов'язково повернемо лідерські позиції в законодавчій і виконавчій владі", - висловив переконання І.Ківа.

Він додав, що основною метою партії буде робота патріотичної спрямованості. "Перемога - це незалежність, відновлені кордони і повернута Україні територія, окупована зараз. Це є сьогоднішньою позицією керівництва Соцпартії. Наше завдання - не просто оновити, а дати і патріотичний відтінок соціалізму", - сказав І.Ківа.

Відповідаючи на запитання про те, чи має намір Соцпартія об'єднуватися з іншими політичними силами, наприклад, з тими, хто представлений зараз у Верховній Раді, І.Ківа заявив: "Ми не прийшли комусь підігрувати ... На виборах з БПП ?? Та я взагалі не бачу, з ким можна співпрацювати. Ті, хто зараз представляють ті чи інші партії у Верховній Раді - вони для мене стали наполовину зрадниками моєї країни".

Лідер Соціалістичної партії Петро Устенко у свою чергу додав, що Соцпартія не має наміру формально об'єднуватися з жодною з партій, проте готова буде підтримати ті політисили, які слідуватимуть тим же ідеям, що і Соцпартія.

Також він розповів, що Соцпартія "залишається на принципах побудови соціально відповідального суспільства з європейськими цінностями на території України".

"Ми переходимо до активної фази жорсткого протистояння і протидії олігархічному пристрою на території України. І це не просто фрази, ви в цьому переконаєтеся на черговому з'їзді, який відбудеться у вересні - ми продемонструємо не тільки нову команду і програму, а й конкретні дії", - додав П.Устенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА