17:05 08.11.2017

Нардеп Хомутиннік знову очолив групу "Відродження"

2 хв читати

Народні депутати Віталій Хомутиннік та Віктор Бондар стали співголовами депутатської групи "Відродження" у Верховній Раді, повідомив голова українського парламенту Андрій Парубій.

"Згідно з протоколом засідання депутатської групи "Партії "Відродження"... повідомляю про зміну складу лідерів. Після складання повноважень голови депутатської групи і заступника голови депутатської групи народними депутатами відповідно Бондарем Віктором та Ільюком Артемом співголовами депутатської групи партії "Відродження" у Верховній Раді восьмого скликання обрані народні депутати Хомутиннік Віталій та Бондар Віктор", - поінформував А.Парубій наприкінці пленарного засідання ВР у Києві в середу.

Як повідомлялося, в серпні 2017 року стало відомо, що Печерський районний суд м. Києва задовольнив клопотання прокурора і призначив позапланову документальну перевірку депутата з питань додержання вимог податкового, валютного та іншого законодавства за період із 1998-го по 2016 рр. Суд надав Генпрокуратурі доступ до декларацій В.Хомутинніка за 2015-й і 2016 рр.

Згідно з матеріалами клопотання, народний депутат задекларував у 2015 році 32,7 млн грн, $570 тис. та EUR850 тис. готівкових коштів, 88 об'єктів цінного рухомого майна.

5 вересня В.Хомутиннік вирішив залишити посаду керівника депутатської групи "Партія "Відродження" у ВР на період розслідування Генеральної прокуратури України та перевірки Державної фіскальної служби його декларацій з 1998 по 2016 рік.

6 листопада стало відомо, що Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження щодо можливого ухилення від сплати податків народним депутатом В.Хомутинніком.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА