12:16 28.01.2018

Ківа: Устенко і його компанія більше не належать до СПУ, а Каплін в ній ніколи не перебував

2 хв читати
Ківа: Устенко і його компанія більше не належать до СПУ, а Каплін в ній ніколи не перебував

Петра Устенка і деяких його прихильників було виключено із Соціалістичної партії України ще місяць тому, а їх заяви не мають ніякої юридичної сили, заявляє глава СПУ Ілля Ківа.

Як написав І.Ківа на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, рішення про виключення П.Устенка було ухвалено давно і воно пов'язане зі зрадницькою діяльністю останнього: "Як голова партії я офіційно заявляю, що Петро Устенко і його компанія більше не мають причетності до Соціалістичної партії України і всі його заяви не мають юридичної сили".

За словами політика, П.Устенка зняли з посади лідера Соцпартії і "вигнали його разом з колегами з партії ще місяць тому".

Голова СПУ розповів, що за діяльністю П.Устенка та його прихильників планомірно спостерігали: "за переговорами з представниками (помічника президента РФ Владислава – ІФ) Суркова, за їхніми спробами продатися (бізнесмену Дмитру – ІФ) Фірташу. Ми не дозволимо ще раз втопити СПУ на догоду чиїхось особистих інтересів. Сьогодні всі збори і заяви від цих аферистів є не більш ніж фейком і балаганом. Прошу використовувати підтверджену інформацію з офіційних джерел".

Водночас політик прокоментував висловлювання ще одного "лідера" партії: "Громадянин Каплін ніколи не належав до Соціалістичної партії України".

Голова Соціалістичної партії України також зазначив, що одним з основних завдань партії сьогодні є наведення "залізного порядку" в країні. "Для цього нам потрібні сильні, ідейні і молоді люди. Саме для таких людей ми будуємо СПУ", – резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА