13:54 02.04.2018

У ВР сподіваються розглянути постанову щодо "Північного потоку-2" у четвер

1 хв читати
У ВР сподіваються розглянути постанову щодо "Північного потоку-2" у четвер

Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді та голова парламенту Андрій Парубій сподіваються, що цього тижня народні депутати розглянуть проект постанови щодо будівництва газопроводу "Північний потік-2".

"Ми щиро сподіваємося, що цього пленарного тижня парламент зрештою проголосує цю постанову. Ми маємо донести всьому світові, що домінування "Газпрому" на ринку небезпечне. Керівництво Росії ніколи не дотримувалося свого слова", - сказав голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок.

Він висловив переконання, що комітет у середу розгляне відповідний проект постанови, й у четвер буде можливість винести його на голосування в сесійній залі.

Водночас спікер парламенту А.Парубій висловив сподівання, що рішення комітету про заяву Верховної Ради щодо будівництва газопроводу "Північний потік-2" буде готове до четверга. "І про "Північний потік-2" - я дуже сподіваюся, що в четвер буде готове рішення, і ми зможемо його внести до зали та проголосувати", - сказав спікер.

У березні президент України Петро Порошенко заявив, що Україна ще раз звернулася до Європейської комісії, держав-членів ЄС із закликом відмовитися від намірів будівництва "Північного потоку-2" як проекту, який загрожує енергетичній безпеці України та ЄС. Пізніше він заявляв, що проект "Північний потік-2" потребує перевірки з економічної, політичної та моральної точок зору.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА