13:00 22.05.2018

Деркач повідомив, що поліція порушила справу за фактом незаконного стеження за ним і його помічниками

2 хв читати

Народний депутат України Андрій Деркач повідомив, що за фактом незаконного стеження за ним поліція почала досудове розслідування.

Згідно зі сканкопією листа міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова на ім'я А. Деркача, яку нардеп оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook, слідче управління Національної поліції 28 квітня 2018 року розпочало досудове розслідування в окремому кримінальному провадженні за фактом за ознаками правопорушення, передбаченого ч .2 ст.344 Кримінального кодексу України (втручання в діяльність державного діяча).

"Викладені у Вашому депутатському зверненні відомості будуть перевірені в рамках досудового розслідування в зазначеному кримінальному провадженні", - зазначено у листі А.Авакова, адресованому А.Деркачу.

Народний депутат нагадав, що Служба безпеки України з подачі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) вже кілька місяців веде незаконне стеження за ним і за його помічниками.

"Це почалося після мого спілкування з детективами НАБУ щодо втручання Антикорупційного бюро у вибори президента США. Організовує цю провокацію за командою з центру начальник СБУ Сумської області Косинський та директор Харківського територіального НАБУ Кравченко. Діяльність без санкцій зі збирання інформації координує радник начальника Сумського СБУ Дульський", - написав А.Деркач.

Як повідомлялося, в липні 2017 року Генпрокуратура України відкрила провадження і почала досудове розслідування за заявою А. Деркача про незаконне втручання НАБУ, посадових осіб посольства України в США та інших представників української влади у вибори президента США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенатор США Грем: Путін - не легітимний президент, закликаю адміністрацію Байдена підтримати включення РФ до списку країн-спонсорів тероризму

Виділення Конгресом макрофінансової допомоги Україні критично важливе - Зеленський на зустрічі з Гремом

Президент Литви: Ми маємо бути тими, хто встановлює правила для майбутнього, не Путін

Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом у Києві - посольство США

Боррель про EURO5 млрд військової допомоги: Ми продовжимо підтримувати Україну, чого це не коштувало б

Глава Євроради закликав зміцнити оборонний потенціал Європи, перейти в режим "воєнної економіки"

Австрія здатна очолити міжнародну коаліцію з гумдопомоги Україні - Стефанчук

Комітет із нацбезпеки обговорив поправки щодо регламентації вилучення транспорту в законопроєкті про мобілізацію - Фріз

Китай розглядає можливість участі в інавгураційному Саміті миру - посол Китаю у Швейцарії

ЄС: Російські вибори на тимчасово окупованих територіях України незаконні

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА