20:20 06.06.2018

НАБУ оприлюднило новий склад Ради громадського контролю

1 хв читати
НАБУ оприлюднило новий склад Ради громадського контролю

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оприлюднило новий склад ради громадського контролю, затверджений за результатами рейтингового інтернет-голосування. У раді - 15 осіб із 8 громадських об'єднань.

Як повідомляється на сайті НАБУ в середу, до складу Ради громадського контролю увійшли кандидати від 8 громадських об'єднань: Transparency International Україна, "Демократична сокира орди", "Громадський люстраційний комітет", "Асоціація правніків України", "Січ-С14", "Автомайдан", "Платформа "Громадський контроль", "Антикорупційний штаб".

З 15 обраних членів ради громадського контролю один представляє громадську організацію з м. Дніпро (Артем Романюків), решта - з Києва.

Четверо з 15 кандидатів були членами ради попереднього скликання (Віталій Устименко, Галина Янченко, Катерина Риженко, Артем Романюків).

Таким чином, до складу ради громадського контролю при НАБУ, крім вищевказаних, також увійшли Максим Діжечко, Тетяна Локацька, Анатолій Мазур, Тетяна Козаченко, Олександра Дрік, Анна Калинчук, Андрій Боровик, Іван Лахтіонов, Євген Карась, Олег Пушак і Злата Симоненко.

Рада громадського контролю при НАБУ (в складі 15 осіб) створюється для забезпечення прозорості і громадського контролю за діяльністю Національного антикорупційного бюро України. Термін повноважень - один рік.

Основні завдання ради: здійснення контролю за діяльністю НАБУ; сприяння взаємодії Бюро з громадськими об'єднаннями, іншими інституціями громадянського суспільства в сфері протидії корупції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА