16:21 02.08.2018

У партії "Розумна сила" заявили про обшуки

2 хв читати
У партії "Розумна сила" заявили про обшуки

Служба безпеки України здійснила обшуки в офісах партії "Розумна сила", яка за даними спецслужби, фінансувалася російськими спецслужбами, і за домашніми адресами її керівників, повідомив глава партії Олександр Соловйов.

"1 серпня 2018 року спецслужбами було проведено обшуки в центральному офісі партії "Розумна сила", у керівників за домашніми адресами, а також в обласних центральних офісах. Я останнім часом сам собі задаю запитання: щось дуже часто почали нас згадувати з приводу того, що "Розумна сила" стосується до якоїсь терористичної організації ", - сказав О.Соловйов на прес-конференції в четвер у Києві.

За його словами, у складі партії 8 тисяч осіб.

Лідер "Розумної сили" дивується, чи можуть дії спецслужб бути спрямовані на те, щоб "збити" політичну силу з передвиборної гонки.

"У мене велике прохання: не треба нас відносити до якихось терористичних груп, не треба, щоб на нас дивилися і розповідали, що у нас рука Кремля", - сказав О.Соловйов.

Водночас він не став відповідати на запитання, в зв'язку з чим і в рамках якого кримінального провадження було проведено обшуки.

Як повідомлялося, заступник начальника головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар заявив про те, що задокументовано факт, що російські спецслужби здійснювали фінансування проросійських політичних сил в Україні за посередництва Бориса Германа, підозрюваного в організації спроби вбивства журналіста Аркадія Бабченка. За словами представника СБУ, в документах згадується партія "Розумна сила".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА