10:31 06.11.2018

Фракція "БПП" просить Кабмін збільшити фінансування "Укрпошти" - Кононенко

2 хв читати
Фракція "БПП" просить Кабмін збільшити фінансування "Укрпошти" - Кононенко

Парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" звертається до Кабінету Міністрів України з вимогою збільшити фінансування ПАТ "Укрпошта", щоб не допустити звільнення співробітників і закриття поштових відділень, повідомив заступник керівника фракції Ігор Кононенко.

"Хочу анонсувати, що фракція "БПП" звертається до Кабінету Міністрів із вимогою збільшити фінансування "Укрпошти". Якщо не вирішити проблему негайно, то вже в січні 4,5 млн осіб можуть залишитися без пенсій, тому що їх буде просто нікому розносити. "Укрпошта" буде змушена звільнити велику кількість листонош через брак коштів", - зазначив І.Кононенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, коментуючи плани роботи на поточному пленарному тижні Верховної Ради.

Державна компанія "Укрпошта" розглядає припинення доставки пенсій із 2019 року в разі, якщо не буде затверджено новий тариф на цю послугу.

Раніше генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський в інтерв'ю газеті "Урядовий кур'єр" заявив, що "Укрпошта" планує оптимізувати мережу в селах, вибудувану під доставку пенсій, якщо тариф на доставку не буде змінено.

"З 1 січня 2019 року не будемо доставляти пенсії, закриємо 5-7 тисяч стаціонарних відділень, звільнимо частину адміністративного та виробничого персоналу", - сказав голова "Укрпошти".

Раніше І.Смілянський неодноразово заявляв про збитковість послуги з доставки пенсій для "Укрпошти" і необхідність перегляду тарифу на доставку пенсій.

29 жовтня прем'єр міністр Володимир Гройсман пообіцяв не допустити припинення ПАТ "Укрпошта" доставки пенсій українцям і запропонував її менеджменту звільнитися в разі, якщо вони не згодні з важливістю цієї соціальної функції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА