11:49 09.11.2018

Бойко та Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя"

2 хв читати
Бойко та Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя"

Співголова політичної партії "Опозиційний блок" і однойменної парламентської фракції Юрій Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", підписання відповідного документа відбулося у п'ятницю в кулуарах Верховної Ради.

"Ми сьогодні запрошуємо всі опозиційні сили до нашого об'єднання, щоб відновити в Україні мир, стабільність, порядок, припинити війну та зробити життя наших громадян щасливим", - заявив Ю.Бойко після підписання угоди.

У свою чергу В.Рабінович наголосив, що платформу створено для опозиційних сил, які мають об'єднатися.

"Є три пункти, за якими ми запрошуємо всіх. Перше - це встановлення миру в країні. Друге - це припинення економічного геноциду українського народу. І третє - це створення незалежної нейтральної країни - Швейцарії у Східній Європі", - сказав він.

На уточнювальні запитання журналістів про те, яка кількість народних депутатів із фракції "Опозиційний блок" вирішила приєднатися до цієї платформі, Ю.Бойко не назвав конкретної кількості, зазначивши, що це ті члени фракції, які були присутні під час підписання угоди з В.Рабіновичем.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на заході були присутні народні депутати від фракції "Опоблок" Юрій Павленко, Юрій Мірошниченко, Микола Скорик, Юлія Льовочкіна, Нестор Шуфрич, Сергій Ларін, Василь Німченко.

Водночас Ю.Бойко висловив сподівання на об'єднання партій "Опозиційний блок" і "За життя".

Також він зазначив, що на діяльність фракції в парламенті створення платформи не вплине. "Це не вплине. Сподіваюся, що не вплине", - сказав Ю.Бойко, відповідаючи на запитання агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА