11:26 29.11.2018

У "БПП" обурені нападом на Гриценка та вимагають якнайшвидшого розслідування інциденту

2 хв читати
У "БПП" обурені нападом на Гриценка та вимагають якнайшвидшого розслідування інциденту

У партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" висловлюють обурення нападом на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та вимагають якнайшвидшого його розслідування, а також притягнення до відповідальності винних, при цьому обвинувачують політика в епатажі та чорному піарі.

"Напад на супровід Анатолія Гриценка в Одесі викликає природнє обурення. “БПП “Солідарність” вимагає від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій щодо Гриценка і притягнення до відповідальності усіх винних", - йдеться в заяві прес-служби партії, оприлюдненій на її офіційному сайті.

При цьому в "БПП" заявляють, що заяви самого А.Гриценка, "який протягом лічених годин встановив і виконавців, і організаторів, і навіть замовника, викликають подив і розчарування".

У заяві наголошується, що політик "не гребує банальними прийомами чорного піару". "Полковник, який під час війни Росії проти України так і не знайшов дорогу до військкомату і перечекав у себе на дачі всі шість хвиль мобілізації, вдається наразі до епатажних і абсурдних заяв, щоб зняти максимум політичних вершків із, безумовно, зухвалого й абсолютно неприйнятного інциденту в Одесі", - заявляють в партії.

Як повідомлялося, лідера партії "Громадянська позиція" А.Гриценка закидали яйцями в Одесі перед входом на одну з місцевих радіостанцій у середу, в результаті сутички, що сталася пізніше, постраждав один із членів партії. Пізніше А.Гриценко повідомив, що в результаті нападу найбільше постраждали троє активістів партії, їм було надано медичну допомогу.

У ніч на четвер прес-служба партії "Громадянська позиція" повідомила, що встановлено організатора та більшість виконавців нападу в Одесі. У заяві також наголошується, що на камерах спостереження зафіксовано близько 30 осіб у масках спортивної зовнішності без розпізнавальних знаків, які заздалегідь очікували політика перед входом. "Організатора та більшість виконавців нападу вже встановлено. Замовника шукати не треба. Він відомий. Недовго вже лишилося, скоро настане час відповідати перед судом не лише виконавцям", - заявив А.Гриценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА