13:57 31.01.2019

Актив "Народного фронту" підтримав висунення Яценюка в президенти - Бурбак

1 хв читати
Актив "Народного фронту" підтримав висунення Яценюка в президенти - Бурбак

Актив партії "Народний фронт" підтримує висування її лідера, екс-прем'єра Арсенія Яценюка кандидатом на виборах президента України, які відбудуться 31 березня, але рішення буде ухвалено на з'їзді партії 2 лютого, заявляє голова фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак.

"Партійний актив однозначно висловився за висунення Арсенія Яценюка на посаду президента України. Це стало зрозуміло, коли Арсеній Яценюк зустрічався в грудні з партактивом у регіонах. Партія висловила безумовну довіру лідеру партії. Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з'їзд, 2 лютого", - написав М.Бурбак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він зазначив, що від рішення "Народного фронту" про висунення свого кандидата "залежить не лише перебіг, але і результат виборів". "Можливо, від нашого рішення залежить, хто стане президентом України", - написав політик.

"Яке б рішення не ухвалив з'їзд, вже зараз можемо сказати точно одне: ми зробимо все, щоб вибори були чесними та демократичними", - резюмував М.Бурбак.

Як повідомлялося, раніше народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко анонсував проведення з'їзду партії 2 лютого. При цьому, відповідаючи на запитання, чи можна очікувати, що А.Яценюк висунеться в президенти, він сказав: "У такому разі завжди правильно тримати паузу, бо якщо розповідати все наперед, тоді навіщо проводити з'їзд".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА