15:56 23.02.2019

Тимошенко підписала Меморандум про співпрацю з ФРУ та Об'єднанням організацій роботодавців

2 хв читати

Лідер партії ВО "Батьківщина", кандидат у президенти України Юлія Тимошенко підписала Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з Федерацією роботодавців (ФРУ) та Об'єднанням організацій роботодавців України.

Лідер "Батьківщини", виступаючи в суботу на форумі "Україна. Світові виклики. Глобальні зміни" в Києві закликала промисловців і підприємців спільно розробити національний план повернення країни до життя.

"Або національні, інтелектуальні, професійні еліти зараз зіб'ються у справжню зграю і разом побудують свою країну, або ми в цьому світі просто не виживемо, нас асимілюють з усіх боків. Часу у нас немає. Ми втратили 28 років", - сказала Ю.Тимошенко.

Вона нагадала, що освіта й наука – це пріоритет Нового курсу України, який буде реалізовуватися після обрання її президентом.

На її думку, треба максимально використовувати інтелектуальний і професійний потенціал людей, які ще не залишили Україну. "А це 200 тис. людей, що мають високий рівень інтелекту, це вчені, айтішники, математики. Це і є наш шанс увійти в мейнстрім Четвертої промислової революції", - переконана партії лідер "Батьківщини".

Вона висловила надію на те, що після підписання Меморандуму разом з роботодавцями буде сформована єдина "команда порятунку країни". "У нас є 37 днів до виборів. У нас з вами є час об'єднатися, створити робочі групи і підійти до кінця передвиборчої кампанії з усіма правильними кроками, які потрібно робити негайно. Повірте, ми зможемо, як післявоєнна Німеччина, за 5 років поставити країну на ноги", - сказала Ю.Тимошенко.

Вона наголосила, що Новий курс передбачає: зменшення обсягів трудової міграції, виведення української продукції на конкурентний рівень, 2 млн нових робочих місць у високопродуктивному секторі економіки, підвищення темпів зростання економіки на рівні щонайменше 7%.

У свою чергу президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), голова Об'єднання організацій роботодавців України Анатолій Кінах зазначив, що вибори – це єдиний шанс змінити все в рамках Конституції, і "права на помилку просто немає".

Зі свого боку голова Федерації роботодавців України Дмитро Олійник закликав Ю.Тимошенко не соромитися захищати на всіх рівнях інтереси України, зокрема на переговорах з Міжнародним валютним фондом (МВФ), а роботодавці будуть допомагати реалізовувати програму кандидата в президенти.

"Ми дуже хочемо, щоб, коли вас оберуть президентом, ви знайшли свободу відстоювати інтереси України. Нам, роботодавцям, це дуже потрібно", - зазначив Д.Олійник.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА