20:55 17.03.2019

Крим буде повернуто Україні, і на жодні підкилимні домовленості Україна ніколи не піде - Порошенко

2 хв читати
Крим буде повернуто Україні, і на жодні підкилимні домовленості Україна ніколи не піде - Порошенко

Президент України Петро Порошенко розповів, що не існує більш важливого завдання для української влади, ніж забезпечення відновлення територіальної цілісності, суверенітету і незалежності української держави, повідомляє прес-служба адміністрації президента України.

"Перша позиція, ми маємо розуміти, хто нам протистоїть. Одна з найбільших військових машин світу - тоталітарна, яка поставила завдання на сьогоднішній день зробити незаконну анексію Криму. І перше, що ми зробили - сколотили світову солідарність з Україною, яка сприяє звільненню Криму", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті президента України в неділю ввечері.

П. Порошенко запевнив, що на жодні "підкилимні домовленості" в питанні повернення Криму Україна не піде.

"Друга позиція - ні на які торги, ні на які підкилимні домовленості України ніколи не піде. І Крим буде повернуто Україні. Ми зробимо все можливе, щоб це було зроблено якомога швидше, відразу ж після президентських виборів. Бо ви чули неодноразові заяви Путіна , що до президентських виборів цього робитися не буде, тому що він дуже сподівається, що буде обраний будь-хто, крім Порошенка для того, щоб нова українська влада приповзла на колінах і подарувала йому Крим. Моя позиція - не дочекаються. Ми звільнимо Крим", - підкреслив глава української держави.

Президент зазначив, що для цього Україна нарощує військову міць, зміцнює міжнародну солідарність, забезпечує економічне зростання.

"Те саме буде з Донбасом. Не виключаю, що одразу після виборів у нас буде прогрес по блакитних шоломах (введення миротворчого контингенту під егідою ООН на окуповану частину території Донбасу - ІФ)", - підсумував П. Порошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА