20:26 26.04.2019

Зеленський і Гройсман під час неформальної зустрічі 24 квітня познайомилися та обговорили загальні світоглядні питання

2 хв читати
Зеленський і Гройсман під час неформальної зустрічі 24 квітня познайомилися та обговорили загальні світоглядні питання

Новообраний президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час неформальної зустрічі 24 квітня говорили про ситуацію в країні та обговорювали світоглядні питання.

"Володимир Гройсман приїхав познайомитися з Володимиром Зеленським. Обговорювалися загальні світоглядні речі. Зустріч була неофіційна. Говорили про життя, про ситуацію в країні", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі В.Зеленського.

Спікер і політтехнолог штабу В.Зеленського Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "112.Україна" в п'ятницю ввечері повідомив, що ця зустріч мала виключно ознайомчий характер: "Насправді така зустріч дійсно, за інформацією, яка у мене є, відбулася. Вона була, по-моєму, позавчора. На ній не обговорювалися робочі моменти або державна політика. Це була ознайомча зустріч нинішнього глави уряду і фактично вже обраного президента України, який вступить у свої конституційні повноваження після інавгурації".

На запитання, чи були В.Гройсман і В.Зеленський знайомі раніше, він сказав: "Я не готовий відповісти. (...) Можливо, десь перетиналися, але якихось більш тісних взаємин, по-моєму, не було".

Пізніше факт такої зустрічі підтвердив і сам В.Гройсман.

"Ми зустрічалися, це була неформальна зустріч. Ми поспілкувалися про життя, про країну. Ми говорили про майбутнє нашої держави", - сказав прем'єр в ефірі телеканалу "Інтер" у п'ятницю ввечері.

На запитання про те, чи говорили сторони про майбутнє чинного Кабінету Міністрів і можливу зміну деяких міністрів, прем'єр відповів, що "якщо у новообраного президента будуть плани (зміни членів уряду - ІФ), він сам про це скаже суспільству".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА