16:10 20.06.2019

Зеленський повідомив про домовленості з Пінчуком, Ахметовим і Коломойським про їх підтримку соціальних і гуманітарних проектів

2 хв читати
Зеленський повідомив про домовленості з Пінчуком, Ахметовим і Коломойським про їх підтримку соціальних і гуманітарних проектів

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що домовився з бізнесменами Віктором Пінчуком, Рінатом Ахметовим та Ігорем Коломойським про їхню участь у фінансуванні та підтримці певних соціально-економічних і гуманітарних проектів для Донбасу та всієї України.

Виступаючи на зустрічі з бізнес-спільнотою в четвер у Києві, Зеленський закликав представників бізнесу долучатися до фінансування проекту відновлення та реінтеграції Донбасу в ролі інвесторів і меценатів.

"Я закликаю вас не залишатися осторонь. Ми публічно запропонували напрями, але ваша участь - це лише ваше рішення і ваша справа. Те саме я нещодавно запропонував і власникам великого бізнесу - Рінату Ахметову, Віктору Пінчуку, Ігорю Коломойському, з іншими я ще не зустрівся, збираюся", - сказав президент.

За його словами, ці бізнесмени беруть на себе відповідальність за вирішення конкретних питань.

"Наприклад, пан Пінчук забезпечить уже зараз квартирами 24 сім'ї наших полонених моряків і далі займатиметься проблемами соціальної допомоги всім військовослужбовцям. Це наша домовленість", - зазначив Зеленський.

"Із паном Рінатом Ахметовим ми не лише дійшли згоди про скасування формули "Роттердам+", а й домовилися, що він вкладатиме гроші в медицину й інвестуватиме в дороги, інфраструктуру Донбасу. Перший результат ви вже бачили - це 200 "швидких" для міських і сільських лікарень у всій Україні", - додав глава держави.

"Пан Ігор Коломойський вкладатиме дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає", - зазначив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА