11:36 28.06.2019

Юлія Льовочкіна вважає помилкою бажання України призупинити роботу делегації в ПАРЄ і сподівається на нормалізацію процесу

2 хв читати
Юлія Льовочкіна вважає помилкою бажання України призупинити роботу делегації в ПАРЄ і сподівається на нормалізацію процесу

Перший заступник української делегації в ПАРЄ, народний депутат (фракція "Опозиційний блок") Юлія Льовочкіна не бачить доцільності у призупиненні роботи делегації в ПАРЄ та відкликанні запрошення на позачергові вибори до Верховної Ради, раніше надісланого цій Асамблеї.

"Тепер вони хочуть призупинити роботу української делегації в ПАРЄ, відкликати запрошення на дострокові парламентські вибори, раніше надіслане ПАРЄ. Крім чергового репутаційного удару і дискредитації України на міжнародній арені, ці кроки ні до чого не приведуть", - наводить слова Льовочкіної сайт партії "Опозиційна платформа - За життя".

Вона висловила сподівання, що після парламентських виборів в Україні та зміни складу Верховної Ради "робота української делегації в ПАРЄ нормалізується".

"Впевнена, що Україна тільки виграє, якщо буде використовувати майданчик Асамблеї для діалогу про мир на Донбасі та питань двосторонніх україно-російських відносин", - вважає нардеп.

За її словами, в партії "Опозиційна платформа - За життя" бачать вихід із глухого кута лише "шляхом пошуку компромісу між усіма сторонами конфлікту".

Льовочкіна також зазначила, що рішення ПАРЄ про відновлення прав делегації Російської Федерації - цілком очікуваний крок. "Рішення парламентаріїв Асамблеї - це дипломатичний сигнал для нової української влади. Тактика ультиматумів, радикальних закликів і ухилення від переговорів не спрацює. Спроба продовжити без змін політичну лінію попередників щодо врегулювання конфлікту на Донбасі стане помилкою. Це призведе тільки до погіршення відносин України з країнами Європи", - прогнозує нардеп.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА