19:36 08.08.2019

Політрада партії "Сила і честь" припинила членство першого заступника голови та керівників низки облорганізацій через дискредитацію політсили

2 хв читати
Політрада партії "Сила і честь" припинила членство першого заступника голови та керівників низки облорганізацій через дискредитацію політсили

Політрада партії "Сила і честь" (лідер Ігор Смешко) ухвалила рішення щодо припинення членства першого заступника голови цієї політичної сили Олександра Кіхтенка, кількох членів партії та керівників низки обласних організацій у зв'язку з діями з дискредитації, спрямованими на розкол політсили.

Як зазначено в заяві політради партії, за дії, що дискредитують політсилу та спрямовані на її розкол, припинено членство в "Силі і честі" першого заступника голови партії Кіхтенка, членів політради Михайла Нечипорука та Юрія Черкасова, члена контрольно-ревізійної комісії партії Юрія Ляховського. Також позбавлено членства в партії голів правління Дніпропетровської обласної організації "Сили і честі" Володимира Фастова, Херсонської облорганізації - Олександра Вітковського, Чернігівської облорганізації - Валерія Безкровного і Харківської облорганізації - Геннадія Крутова.

У заяві наголошується, що маніпулятивна та неправдива інформація, озвучена цими представниками партії та подана в ЗМІ, напередодні голосування на парламентських виборах завдала партії "Сила і честь" суттєвої шкоди. В організації вважають, що метою цього була спроба психологічного тиску на нинішнє керівництво політсили та спроба рейдерського захоплення контролю над нею у зв'язку із можливістю отримання партією державного фінансування за результатами виборів 2019 року.

Детальний аналіз роботи виборчих штабів і партійних організацій із визначенням реального внеску кожного її керівника, членів партії та активістів-волонтерів під час останніх виборчих кампаній завершується і буде представлений на черговому з'їзді партії у вересні, повідомили в партії "Сила і честь".

За підсумками парламентських виборів за партію "Сила і честь" у багатомандатному виборчому окрузі проголосували 3,82% виборців (558 652 особи).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА