15:26 19.08.2019

Україна та Ізраїль підписали низку двосторонніх документів

1 хв читати
Україна та Ізраїль підписали низку двосторонніх документів

Україна та Ізраїль підписали двосторонні документи про співпрацю у сферах сільського господарства, економіки, освіти, культури, а також молоді та спорту.

"У присутності президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Держави Ізраїль Беньяміна Нетаньягу відбулося підписання українсько-ізраїльських двосторонніх документів", - повідомляє прес-служба глави Української держави в понеділок.

Так, в.о. міністра аграрної політики та продовольства Ольга Трофімцева і посол Ізраїлю в Україні Йоель Ліон підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства й розвитку сільських територій Ізраїлю щодо співпраці в галузі сільського господарства.

Крім того, посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко та посол Ліон підписали угоду про сприяння вивченню івриту в навчальних закладах України й вивченню української мови в навчальних закладах Ізраїлю.

Посли також підписали програму співробітництва в галузі освіти, культури, молоді та спорту між Кабінетом Міністрів України та урядом Ізраїлю на 2019-2022 роки.

Держсекретар Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) Олексій Перевезенцев і Ліон підписали меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та ізраїльським патентним відомством Міністерства юстиції держави Ізраїль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА