10:30 30.08.2019

Зеленський відвідає Польщу 31 серпня - 1 вересня

1 хв читати
Зеленський відвідає Польщу 31 серпня - 1 вересня

Президент України Володимир Зеленський 31 серпня - 1 вересня відвідає з офіційним візитом Польщу, повідомляє сайт глави Української держави.

"31 серпня президент України Володимир Зеленський здійснить офіційний візит до Республіки Польща на запрошення президента цієї країни Анджея Дуди", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що програмою візиту передбачені зустрічі Зеленського з Анджеем Дудою, прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, маршалом сенату Станіславом Карчевським та представниками бізнесу.

"1 вересня президент України візьме участь у меморіальних заходах у Варшаві з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни та проведе низку зустрічей з лідерами іноземних держав, які братимуть у них участь", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 28 серпня радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що в США чекають на зустріч президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським у Варшаві.

30 серпня Трамп оголосив, що вирішив скасувати запланований на кінець цього тижня візит до Польщі через наближення до американської території потужного урагану "Доріан".

"Я хочу особисто переконатися, що всі ресурси федерального уряду будуть спрямовані на ліквідацію наслідків урагану. Тому я вирішив відправити до Польщі замість себе віце-президента Майка Пенса наприкінці цього тижня", - сказав Трамп під час виступу у Білому домі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА